Om Autentico

Vinfirmaet Autentico ejes og drives af Hans Peter Isidor og Flemming Andersen, der begge er fascineret af Italien og italiensk kultur – herunder ikke mindst italiensk vin.

Den fælles interesse skulle blive det, der forenede to ellers vidt forskellige grundlag for virksomheden.

Hans Peter Isidor har lang erfaring med internethandel samt import af varer fra udlandet. Flemming Andersen her gennem mange år rejst Italien tyndt i forbindelse med sin virksomhed You Go, der udlejer ferieboliger i Italien.

Derfor var der heller ikke langt fra tanke til handling, da de to kontorfæller blev enige om, at deres forskellige kompetencer og erfaringer samt de fælles interesser burde udmunde i en virksomhed med import af vin fra Italien.

Italiensk vin med vilje, som er Autenticos payoff, siger vel det hele: det er med vilje; et helt bevidst valg, at handle med netop italiensk vin. Og ikke hvilke som helst af de svimlende mængder italienske vine, der svømmer ind over landet, men netop de vine, der har karakter, kvalitet og, nå ja: vilje!

Alle vine, der handles hos Autentico er således specielt udvalgte. Vi kender ikke bare vinene, vi kender også de producenter, der har haft druerne i hånden. Vi har været på alle vinhusene og har et solidt forhold til hver enkelt vinbonde. Derfor ved vi med sikkerhed, at de vine, vi importerer og sælger, er kvalitetsprodukter til den helt rigtige pris.

 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods